Select your Top Menu from wp menus

Doi tineri moldoveni au incerat să ajungă ilegal în Italia

La mijlocul săptămânii poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea, au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Vădeni două persoane care se deplasau dinspre raul Prut către interiorul ţării.
Potrivit IJPF Iaşi, după ce au fost reţinute , persoanele au fost au fost conduse la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi efectuarea cercetărilor.
Imediat poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi reţinerea celor două persoane. Deoarece acestea nu deţineau documente de identitate Din cercetările şi verificările efectuate împreună cu autorităţile de graniţa ale Republicii Moldova , poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele sunt Mihail G. T., în vârstă de 24 ani şi Daniel R., în vârstă de 22 de ani, ambii cetăţeni R.Moldova, care au trecut raul Prut înot, cu intenţia de a se deplasa în Italia pentru a găsi un loc de muncă.
Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi cetăţeni lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat şi i-au predat autorităţilor de graniţa ale statului vecin în baza acordurilor încheiate între Republica Moldova şi România.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-tineri-moldoveni-au-incerat-sa-ajunga-ilegal-in-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19