Select your Top Menu from wp menus

Administraţia locală, neputincioasă. Oamenii sunt sfătuiţi sa meargă in judecată

Sfatul este destinat locuitorilor cartierului Slobozia Doamnei din Orhei. Mai ales,  celor care traiesc in apropierea carierei Ivanos.  Asta pentru ca gospodarii din aceasta zona se plang ca casele se zdruncina si crapa din cauza exploziilor care se fac in cariera. Chiar daca, cu 3 luni in urma, Consiliul orasenesc Orhei a pus interdictie pe efectuarea exploziilor.

Aceasta stare de fapt a fost relevata  in  timpul emisiunii „Primaria in direct” de la Radio Orhei  la care miercuri, 5 iunie,  a partcipat vice-primarul Ghenadie Manoli. Un ascultator   le-a  reprosat telefonic autoritatilor ca,  in ciuda deciziei pe care consilierii orasenesti au aprobat-o la inceputul lunii martie, in cariera continua exploziile, iar casele oamenilor continua sa se cutremure   si sa se deterioreze.

Drept raspuns, Manoli a recomandat ca acele peste 100 de persoane care se considera pagubite, sa angajeze un avocat si sa se adreseze in instanta. Edilul a motivat prin faptul ca administratia carierei nu recunoaste ca exploziile pe care le efectueza  provoaca pagube si insista ca  isi desfasoara  activitatea legal,  in temeiul licentei eliberate de   Camera de Licentiere de pe langa Ministerul Economiei.

Cu acelasi raspuns s-au ales  si un grup de petitionari din cartierul Slobozia Doamnei care la inceputul saptamanii curentre  au fost   in audienta la un  alt  vice-primar, Valentin Munteanu. Potrivit petitionarilor, si acest  demnitar orheian i-a sfatuit sa se adreseze in judecata. 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/administratia-locala-neputincioasa-oamenii-sunt-sfatuiti-sa-mearga-in-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19