Select your Top Menu from wp menus

Patronul Milsami Orhei este finanţatorul concertului de 9 mai din Piaţa Marii Adunări Naţionale

Patronul FC ” Milsami Orhei” este finanţatorul concertului de 9 mai din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Potrivit UNIMEDIA,   Ilan Shor a ieşit în după-amiaza zilei de astăzi pe scena din Chişinău şi a felicitat participanţii la eveniment. Manifestaţiile din PMAN au fost organizate de Ambasada Federaţiei Ruse.

Tot astăzi în Capitala republicii s-au desfasurat proteste împotriva concertului în cinstea zilei Victoriei, 9 mai. Potrivit moldova.org, membrii grupului ”Acțiunea 2012” care optează pentru unirea Moldovei cu România, i-au huiduit pe vicepremierul rus Dmitrii Rogozin  și pe interpreții rusi  Iosif Kabzon și Lev Leșenko, participanti la concertul din PMAN. Printre lozincile scandate de unioniști au fost ”Rogozin ieși afară”, ”Armata rusă afară” și ”Libertate”.
De menţionat că la Orhei în dimineaţa zilei de astăzi pe fatadele sediilor PCRM şi PSRM din Orhei au aparut insrcriptii  ”Basarabia – pamânt romanesc!”. Asa au fost  marcati peretii langa usile de intrare in sediile comunistilor si socialistilor, formatiuni politice cunoscute pentru orientare spre spatiul ex-sovietic, care este asociat in primul rand cu Rusia.

citeste si: “Basarabia – pământ românesc!” pe sediile PCRM şi PSRM din Orhei FOTO