Select your Top Menu from wp menus

De astăzi, bugetarii într-o vacanţă de 5 zile

Incepand de azi, 9 mai, si pana pe 13 mai inclusiv, salariatii bugetari se bucura de odihna. Stabilite libere prin lege sunt zilele de 9 mai si zilele  Pastilor Blajinilor, serbate in duminica si lunea de dupa Pasti, care in acest an sunt pe 12 si 13 mai.

In luna februarie curent, Guvernul a decis ca in scopul optimizarii utilizării timpului de muncă şi odihnă sa instituie zi libera  si pe data de 10 mai, vineri. Bugetarii vor trebui sa recupereze odihna din aceasta zi  sambata, 18 mai.

Pana la sfarsitul anului bugetarii vor mai avea o mini-vacanta de 4 zile in luna august , luni, pe data de 26 august. Aceasta zi din ajunul Zilei Independentei, care in acest an va fi marcata marti, 27 august,  va fi recuperata in avans, sambata 17 august.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/de-astazi-bugetarii-intr-o-vacanta-de-5-zile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19