Select your Top Menu from wp menus

Cazul celor trei femei sechestrate timp de un deceniu: Principalul suspect a fost inculpat

Ariel Castro, principalul suspect în ancheta privind sechestrarea a trei femei timp de 10 ani în Cleveland (Ohio, nord) a fost inculpat pentru răpire şi viol miercuri, a anunţat procurorul Victor Perez.

Castro, în vârstă de 52 de ani, este acuzat că le-a violat pe Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michelle Knight în timp ce erau sechestrate în casa sa, scrie Mediafax.

Cei doi fraţi ai săi, Pedro (54 de ani) şi Onil (50 de ani), arestaţi în acelaşi timp cu el, nu au fost în schimb inculpaţi în acest dosar, a adăugat procurorul în cursul unei conferinţe de presă.

„Nimic nu ne permite să credem că ei au fost implicaţi sau că erau la curent” cu acţiunile fratelui lor, a declarat şeful adjunct al poliţiei din acest oraş, Ed Tomba. „Nu am găsit nicio dovadă că ar fi legaţi cu această crimă”, a insistat acesta.

Anterior în cursul zilei, şeful poliţiei Michael McGrath a declarat pentru postul de televiziune NBC că lanţuri şi corzi au fost găsite în casa lui Castro. Acesta a adăugat că până când audierile victimelor nu s-au încheiat nu poate divulga detalii despre modul în care erau tratate.

Amanda Berry a născut în timpul captivităţii sale o fetiţă. Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani, şi fiica sa în vârstă de 6 ani, precum şi Gina DeJesus, în vârstă de 23 de ani, s-au putut întoarce acasă miercuri în timp ce Michelle Knight, în vârstă de 32 de ani, a rămas spitalizată.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cazul-celor-trei-femei-sechestrate-timp-de-un-deceniu-principalul-suspect-a-fost-inculpat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19