Select your Top Menu from wp menus

Premierul interimar, Iurie Leancă, va ţine un briefing la ora 15.00

Prim-ministrul interimar, Iurie Leancă, va susţine un briefing de presă astăzi, 25 aprilie, începând cu ora 15.00. Despre aceasta a anunţat cu puţin timp în urmă Serviciul de presă al Executivului.

Deocamdată însă, nu a fost anunţată tema briefingului.

Menţionăm că astăzi este prima zi de lucru a ministrului de Externe, Iurie Leancă, în calitatea lui de premier interimar al Republicii Moldova.

Tot azi, cu circa o oră în urmă, Cabinetul de miniştri s-a întrunit de urgenţă în şedinţă cu uşile închise. La aceasta a participat şi şeful statului, Nicolae Timofti.

sursa: Moldova.ORG


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/premierul-interimar-iurie-leanca-va-tine-un-briefing-la-ora-15-00/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19