Select your Top Menu from wp menus

Doi poliţişti din Cimişlia au fost reţinuţi de CNA

Şefii posturilor de poliţie Sagaidac şi Mihailovca din cadrul Inspectoratului Cimişlia au fost reţinuţi, aseară, de ofiţerii CNA. Poliţiştii sunt bănuiţi de corupere pasivă şi în prezent sunt deţinuţi în Izolatorul de detenţie preventivă al CNA pe un termen de 72 de ore.

Potrivit unui comunicat al Centrului Naţional Anticorupţie operaţiunea de reţinere a avut loc într-un local de agrement din satul Sagaidac.

Cei doi sunt bănuiţi că ar fi extorcat de la un cetăţean 5000 de lei ca să nu-l atragă la răspundere pentru conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate.

În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi de „corupere pasivă”, poliţiştii riscă privaţiune de libertate pe un termen de până la 10 ani.

Sursa citată aminteşte , de la începutul anului, CNA a reţinut 9 poliţişti, bănuiţi de comiterea diferitor acte de corupere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-politisti-din-cimislia-au-fost-retinuti-de-cna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19