Select your Top Menu from wp menus

Contrabandă de 300 de mii de lei au depistat vameşii la un şofer care venea din Odessa

Contrabandă de 300 de mii de lei au depistat vameşii la un şofer care venea din Odessa.Săptămâna trecută echipele mobile ale Serviciului Vamal din sectorul „SUD”, au stopat pentru controlul vamal în regiunea or. Ceadîr-Lunga, un mijloc de transport de model „Ford Tranzit”, cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova.
În urma percehziţiei mijlocului de transport au fost depistate peste 30 de cutii masive şi genţi cu marfă de larg consum în asortiment de circa 5 mii de articole de îmbrăcăminte (tricouri -Adidas), încălţăminte, adidaşi – Reebok, Nike, accesorii, în valoare de circa 300 mii lei.
Conducătorul auto nu deţinea nici un act de provenienţă a mărfii .Dacă va fi găsit vinovat de Contrabandă, şoferul microbuzului riscă amendă de până la 20 mi lei sau închisoare de până la 10 ani .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/contrabanda-de-300-de-mii-de-lei-au-depistat-vamesii-la-un-sofer-care-venea-din-odessa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19