Select your Top Menu from wp menus

Milsami Orhei are de gând să înceapă construcţia bazei sportive despre care s-a anunţat încă în anul 2011

În cadrul unui interviu plasat pe site-ul oficial al clubului Milsami Orhei , directorul sportiv al echipei, Veniamin Sosnovschi,  a relatat că la începutul anului 2013 ar putea începe lucrările de construcţie a unei baze sportive la Orhei .
Potrivit lui Sosnovschi, finanțatorii clubului înteleg foarte bine că doar având o bază proprie modernă,  cu condiții bune pentru antrenamente se poate progresa pentru a ajunge la un nivel european.
Amintim,  că un teren de câteva hectare a fost oferit  echipei Milsami Orhei încă cu  2 ani în urmă, de catre precedenta componenta a  Consiliului Orăşenesc Orhei . Atunci cand a solicitat terenul in cauza, conducerea Milsami sustinea ca are de gand sa construiasca   un complex sportiv, un hotel  şi sa deschida o şcoală pentru tinerii fotbalişti.
În altă ordine de idei, Sosnovschi a mai declarat in interviul de referinta,  că la cererea antrenorului principal al echipei, Ștefan Stoica,  în privința selecţiei actuale a fotbalistilor, la moment se negociază cu mai mulți jucători moldoveni.
În cazul în care nu se va reuși aducerea jucătorilor moldoveni pentru posturile care necesită întăriri, atunci se vor achiziționa jucători străini.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-orhei-are-de-gand-sa-inceapa-constructia-bazei-sportive-despre-care-s-a-anuntat-inca-in-anul-2011/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19