Select your Top Menu from wp menus

Doi tineri moldoveni au fost omorâţi în Moscova, de Revelion

Presa din Rusia relatează ca în prima zi a anului 2013, în Moscova au fost găsite 2 cadavre  ale  cetăţenilor Republicii Moldova.
Potrivit mk.ru,  un moldovean de 26 de ani a fost snopit în bătăi cu o vergea metalică în timpul sărbătoririi Anului Nou. Crima a avut loc  în jurul orei 4 dimineaţa, în căminul uzinei ZIL.

Cadavrul unui alt tânăr moldovean, în vârstă de 22 de ani,  a fost depistat pe teritoriul  unui obiect în construcţie de pe strada Sivţev Vrajek, ce aparţine companiei Elit-Stroi. Concetăţeanul nostru a decedat în urma unei lovituri de cuţit.

 Autor: Radio Orhei

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-tineri-moldoveni-au-fost-omorati-la-moscova-de-revelion/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19