Select your Top Menu from wp menus

Barack Obama l-ar fi ales pe John Kerry pentru funcţia de secretar de Stat

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a ales pe senatorul John Kerry pentru a-i succeda lui Hillary Clinton în funcţia de secretar de Stat, au anunţat sâmbătă seara posturile de televiziune CNN şi ABC, citate de AFP.

CNN a citat un „democrat care a vorbit cu Kerry” în sprijinul afirmaţiilor sale, în timp ce ABC citează „surse” neidentificate. Contactată de AFP, Casa Albă nu a confirmat.

Candidat învins la alegerile prezidenţiale americane în 2004 de George W. Bush, Kerry, erou decorat al războiului din Vietnam înainte de a deveni militant împotriva războiului, senator de Massachusetts (nord-est) din 1985, tocmai a împlinit 69 de ani.

Şef al puternicei Comisii pentru Afaceri Externe din Senat în ultimii patru ani, unde i-a succedat actualului vicepreşedinte Joe Biden, el este considerat favorit pentru preluarea conducerii diplomaţiei americane, după anunţul din această săptămână al ambasadoarei la ONU, Susan Rice, de a se retrage din cursă.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/barack-obama-l-ar-fi-ales-pe-john-kerry-pentru-functia-de-secretar-de-stat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19