Select your Top Menu from wp menus

În România militarii intervin pentru deszăpezire şi salvarea oamenilor din nămeţi în judeţele Vaslui şi Botoşani

Mai mulţi militari acţionează în prezent în judeţele Vaslui şi Botoşani pentru deszăpezirea drumurilor şi evacuarea persoanelor care au rămas blocate cu maşinile pe şosele sau care au nevoie de îngrijiri medicale şi trebuie transportate la spital, potrivit informaţiilor remise, duminică, AGERPRES, de Ministerul Apărării Naţionale.
Purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spânu, a precizat că în Botoşani un camion cu 11 militari s-a deplasat în localitatea Săveni pentru a transporta o femeie gravidă la o clinică din apropiere. Deşi mai au de parcurs aproximativ 30 de kilometri, angajaţii MApN au solicitat ajutorul autorităţilor pentru a aduce o freză cu care să deszăpezească drumul pentru că acesta este impracticabil, iar camionul nu poate înainta. Militarii sunt de la Batalionul 335 Artilerie din Botoşani.

În judeţul Vaslui, localitatea Soleşti, sunt două camioane cu 15 militari, aparţinând Batalionului 202 Apărare CBRN din Huşi, care ajută la deszăpezirea drumurilor şi evacuarea persoanelor blocate în nămeţi.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-romania-militarii-intervin-pentru-deszapezire-si-salvarea-oamenilor-din-nameti-in-judetele-vaslui-si-botosani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19