Select your Top Menu from wp menus

Deputat comunist data afara din Parlament

Deputatul comunist, Grigore Petrenco a fost exclus din sala de şedinţă a Legislativului, fiind învinuit de atac la perosoană.Acesta a folosit un limbaj calomnios la adresa deputaţilor democratului Petru Vlah şi liberal-democratului Alexandru Stoianoglo.
Grigore Petrenco a menționat în discursul său că Petru Vlah şi Alexandru Stoianoglo ar fi spioni naziști, pentru că susțin perfectarea buletinelor de identitate în limba română.

Propunerea de a-l exclude din sală pe comunistul Petrenco a avenit din partea deputatului Iurie Ţap şi a fost susţinută unanim de parlamentarii din AIE.
Comunistul Eduard Muşuc s-a arătat indignat de decizia deputaţilor din Alianţă, precizând că trebuie excluşi din sală şi Mihai Ghimpu şi Stoianoglo, care de asemenea au folosit un limbaj calomnios.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputat-comunist-data-afara-din-parlament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19