Select your Top Menu from wp menus

Record termic in Moldova

Arşiţa din ultimele zile a înregistrat un nou record pentru Moldova. Pe data de 21 iunie 2012, temperatura maximă a aerului pe o mare parte a teritoriului Republicii Moldova a urcat pînă la.. +39,4ºС, indice care se semnalează pentru prima dată din toată perioada de observaţii instrumentale.
La fel, în această zi, temperatura medie zilnică a aerului pe teritoriul republicii a atins +30,1ºC (fiind cu 10ºC mai ridicată faţă de valorile normei.
Din cauza căldurii extreme şi a poluării, specialiştii recomandă persoanelor vîrstnice şi copiilor să evite ieşirea din casă şi să-şi diminueze eforturile fizice.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/record-termic-in-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19