Select your Top Menu from wp menus

Nu mai sunt bani pentru hrana si hainele soldatilor?Moldova tot mai saraca

Proiectul de modificare a Legii bugetului de stat pentru anul 2012, care prevedea reduceri semnificative a alocaţiilor pentru diverse capitole de cheltuieli a provocat nemulţumire în rândul unor membri ai Executivului.
Astfel veniturile se vor reduce cu 334 de milioane de lei, ceea ce înseamnă cu 1,5% mai puţin decât a fost prevăzut. Cheltuielile bugetare vor scădea cu 425 de milioane de lei, sau cu circa două procente. Rectificările îi lasă pe demnitari fără majorările de salariu votate anterior, transmite Info-Prim Neo.
Câţiva membri ai Guvernului s-a arătat nemulţumiţi de acest proiect.
Ministrul Apărării, Vitalie Marinuța, a atenționat că prin modificările operate tinerii care fac armata nu vor putea fi asugurați cu mâncare și uniforme”. Noi acum avem nevoie de peste cinci milioane de lei suplimentar, pentru asigurarea cu hrană a soldaţilor”, a declarat ministrul.
Boris Focşa, ministrul Culturii a menţionat faptul că în urma reducerii alocaţiilor nu se va putea reuşi repraţia acoperişului Palatului Naţional,
În cele din urmă s-a decis ca după ședința Guvernului să fie identificate sursele financiare necesare pentru Armata Națională.
Veaceslav Negruţa, ministrul Finanţelor a precizat că instituţia pe care o reprezintă este constrânsă să taie din cheltuielile palnificate, deoarece scad veniturile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/nu-mai-are-bani-pentru-hrana-si-hainele-soldatilormoldova-tot-mai-saraca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19