Select your Top Menu from wp menus

Drumuri, gari, aeroporturi cesionate oamenilor de afaceri

Aeroportul Internaţional Bălţi şi porţiuni din drumul M3 Chişinău-Giurgiuleşti vor fi date în concesiune pentru a fi modernizate. În numărul de mâine al Monitorului Oficial, Guvernul va da publicităţii liste cu bunuri şi servicii pe care le concesionează în cadrul parteneriatului public-privat.
Guvernul oferă pentru parteneriatul public-privat filialele întreprinderii de stat „Gările şi Staţiile Auto” pentru a fi modernizate, cu scopul de a îmbunătăţi serviciile de deservire a călătorilor.

Lista mai cuprinde un şir de imobile şi terenuri din municipiul Chişinău.

Prin aceeaşi metodă, Guvernul intenţionează să înfiinţeze un parc de tehnologii informaţionale care se va transforma ulterior într-un aşa-numit „Oraş Inteligent” (Smart City).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dumruri-gari-aeroporturi-cesionate-oamenilor-de-afaceri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19