Select your Top Menu from wp menus

Maşina unui preot, ciuruită de impuşcături, la Bălţi

Un bărbat de 47 de ani,  a tras astăzi în mașina unui preot, secretar al episcopului de Bălți și Fălești, Marchel. Incidentul a avut loc pe la ora 11:00. Mașina nu a avut de suferit decât o ușoară deterioare a geamului.

Polițiștii spun că bărbatul era în stare de ebrietate și că a tras dintr-o armă pneumatică. Oamenii legii au făcut deja percheziții în casa acestuia, unde au și găsit pistolul.

La poliție, balţeanul  a recunoscut că a băut de dimineață „50 de grame de vodkă”. El susține însă că țintea, de fapt, în vrăbii și nu în mașina slujitorului bisericii. Mai mult, el spune că habar nu are a cui este mașina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru huliganism.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/masina-unui-preot-ciuruita-de-impuscatura-la-balti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19