Select your Top Menu from wp menus

Circa 200 mln de lei pentru reparaţia clădirii Parlamentului

Pînă la sfîrşitul anului curent, clădirea Parlamentului, devastată în timpul evenimentelor din 7 aprilie 2009, urmează a fi reparată şi va deveni funcţională. Despre aceasta a declarat, astăzi, în şedinţa Guvernului, Veaceslav Negruţa, ministru al Finanţelor, transmite Moldpres.

Potrivit lui Negruţa, în acest scop, Ministerul Finanţelor va emite titluri de valoare de stat, cu o perioadă de circulaţie de cinci ani, în sumă de 200 de milioane de lei. Din această sumă, 140 de milioane de lei vor fi alocate pentru reparaţia edificiului, iar 60 de milioane de lei – pentru dotarea tehnică a birourilor Parlamentului.

Veaceslav Negruţa a mai precizat că reparaţia clădirii Preşedinţiei se prevede să aibă loc în anii 2013-2014, în acest scop fiind necesare în jur de 140-160 milioane de lei, notează Moldpres.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/circa-200-mln-de-lei-pentru-reparatia-cladirii-parlamentului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19