Select your Top Menu from wp menus

Înşelau vânzători cu bancnote euro cu titlu de suvenir

Au înşelat patru vânzători cu o singură bancnotă veridică. Este vorba despre doi tineri de 21 şi 23 de ani din Chişinău şi Cahul. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi distribuit în localurile din Comrat şi Cahul bancnote de 20 de euro cu titlu de suvenir.
Cei doi tineri, prin abuz de încredere și înșelăciune schimbau pseudo-bancnote de 20 de euro pe produse alimentare în sumă de până la 100 de lei, restul ridicându-l în lei veridici.Tipii încercau să convingă vânzătorul că vin din depărtare, le este foame și nu știu unde să schimbe euro în lei. În momentul în care victima cădea de acord să-i deservească, unul dintre suspecți punea pe tejghea euro veridici, iar cel de-al doilea, sustrăgându-i atenția, schimba bancota bună pe una cu titlu de suvenir, după care luau produsele și se îndreptau într-o direcție necunoscută.

Potrivit datelor preliminare ale poliției, din 9 încercări, în 4 cazuri intențiile tinerilor s-au soldat cu succes.

În momentul reținerii, suspecții duceau tratative cu chelnerița pentru a achita nota de plată cu acelaș tip de bancnote. De frica pedepsei, unul dintre suspecți a înghițit bancnotele pe care le mai avea la el.

În cadrul percheziției efectuate de oamenii legii, în automobilul cu care se deplasau cei doi a fost depistat un pachețel de substanță vegetală asemănătoare cu marijuana. Acesta a fost remis expertizei pentru stabilirea cantității și componenței.

Actualmente, bănuiții sunt cercetați în stare de arest. Dacă vor fi găsiți vinovați de escrocherie, cei doi riscă să facă până la 3 ani de închisoare.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inselau-vanzatori-cu-bancnote-euro-cu-titlu-de-suvenir/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19