Select your Top Menu from wp menus

Aproape 24 de mii de arbori și arbuști vor fi plantați la Orheiul Vechi

Aproape 24 de mii de arbori și arbuști vor fi plantați pe o suprafață de 6 ha la Orheiul Vechi. Acțiunea, desfășurată de către Mișcarea Ecologistă din Moldova, în parteneriat cu Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a fost lansată astăzi, 1 aprilie, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Mișcării Ecologiste se menționează că, pe parcursul lunii aprilie, pe sectorul dintre podurile de la Trebujeni și Butuceni, vor fi plantate zece specii de arbori și arbuști, printre care salcie albă, cireș sălbatic, păducel, păr pădureț, frasin, lemn câinesc.

Președintele Mișcării Ecologiste din Moldova, Alecu Reniţă, a spus că speciile selectate au un rol de protecție a arealului Orheiul Vechi și a râului Răut. Scopul acțiunii este de a contribui la ameliorarea condițiilor microclimatice, dar și la reducerea eroziunii solului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aproape-24-de-mii-de-arbori-si-arbusti-vor-fi-plantati-la-orheiul-vechi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19