Select your Top Menu from wp menus

False start la Primăria Orhei: Antiprotest la un protest inexistent

Photo Credit To video facebook partidul sor

În dimineaţa zilei de astăzi, Partidul “Șor”, care este condus de primarul de Orhei, Ilan Șor, a postat pe o reţea  de socializare imagini video de la o manifestaţie amplă, cu sute de persoane adunate în fața Primăriei Orhei. La microfonul, instalat la intrarea în Primărie, s-au perindat vicepreşedinta partidului, Marina Tauber, primara comunei Jora de Mijloc, dar şi viceprimarele municipiului  Orhei Reghina Apostolova, Diana Memeț, Marina Cravcenco. Potrivit vorbitorilor, manifestaţia a fost organizată în calitate de antiprotest la un protest al partidelor de opoziţie proeuopene, însă oponenţii s-au speriat şi nu au venit să protesteze. Din această cauză, antiprotestatarii i-au etichetat pe protestatarii inexistenți cu mai multe cuvinte disprețuitoare și  ofensatoare.

În acelaşi timp, unul dintre conducătorii Partidului Demnitate şi Adevăr (PPDA), Chiril Moţpan, a postat pe Facebook un comentariu în care a scris că partidul său nici nu intenţiona să organizeze astăzi un protest la Orhei şi că totul a fost o provocare. Potrivit lui Moţpan, astfel s-a demonstrat ca telefoanele politicienilor din opoziţie sunt ascultate, pentru că în ajun, într-o conversație cu  preşedintele OT Orhei a PPDA, Victor Mudrea,  special s-a discutat despre  un protest la Primăria Orhei, dar aceasta a fost o diversiune informaţională.

Radio Orhei a contactat-o pe ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Orhei, Irina Burdujan, care a decarat ca poliţia a fost anunţată dis-de-dimineaţă despre faptul că la Primăria Orhei va avea loc o amplă manifestaţie şi efectivul de poliţişti s-a prezentat pentru a asigura odrinea publică. Întrebată dacă poliţia a fost anunţată de către Primărie, Burdujan a răspuns că nu ştie de la cine anume a venit informaţia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/false-start-la-primaria-orhei-antiprotest-la-un-protest-inexistent/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19