Select your Top Menu from wp menus

Un raport de monitorizare a achizițiilor publice la Primăria Orhei va fi prezentat la IDIS “Viitorul”

Marţi, 14 august, la sediul IDIS ”Viitorul” din  Chişinău va fi prezentat un raport de monitorizare a achiziţiilor publice desfăşurate de  Primăria Orhei. Despre aceasta se spune într-un anunț-invitatie al respectivei instituţii neguvernamentale, iar reprezentanta acesteia, economista Diana Enachi, a menționat într-o postare  pe reţelele de socializare  că vor fi “informaţii interesante”.
Raportul  de monitorizare a achiziţiilor publice la  Primăria Orhei cuprinde perioada anului 2018 şi se referă la cele mai mari câteva contracte atribuite, dar şi la câteva proceduri de achiziţie lansate recent. De menționat că în acest an Primăria Orhei a planificat  achiziții publice valoarea cărora  se ridică la  peste 25 de milioane de lei.
Raportul de monitorizare şi prezentarea acestuia la IDIS Viitorul sunt parte a   proiectului „Promovarea dezvoltării locale durabile prin utilizarea transparentă a banilor publici” , finanțat de Policy Association for an Open Society (PASOŞ), din Republica Cehă  și de Comisia Europeană.