Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Despre fracţiunea PLDM în CR Orhei şi atitudinea NĂNAŞULUI faţă de Petru Ştirbate

Fracţiunea PLDM din Consiliul Raional (CR) Orhei rămâne constantă, ba chiar în partid ar mai putea veni cineva. Perspectiva a fost descrisă de preşedintele fracţiunii liberal-democrate, Ion Stefârţă, drept răspuns la o interpelare ce i-a fost adresată în cadrul recentei şedinţe a CR. 
Liberalul Vasile Roman a amintit că în şedinţa de constituire a  CR Orhei, s-a luat act de componenţa politică a acestuia şi s-a interesat dacă    fracţiunea PLDM rămâne constantă după recenta plecare a lui  Petru Ştirbate din acest  partid. Intrebarea i-a fost adresata preşedintelui fracţiunii, Ion Stefârţă, pe care Roman  l-a mai întrebat dacă fiind nănaş al lui Ştirbate, îl susţine pe acesta din urmă.
Replica preşedintelui fracţiunii liberal-democrate a fost scurtă, dar a reuşit să stârnească   amuzamentul sălii. Stefârţă, care a spus  că s-a obişnuit deja cu întrebările permanente ale lui Roman, a declarat că de multe ori nici părinţii nu pot răspunde pentru aceea cu ce se ocupă copiii ori soţiile, în familii.
În ce priveşte starea fracţiunii PLDM din CR, Stefârţă a afirmat că aici nu există dezbinare, ea rămânând constantă – din 9 membri. Şi că din contră, în partid ar mai putea veni cineva.

După alegerile locale din acest an, în CR Orhei a acces pe lista PLDM, devenind membră a acestei fracţiuni, Ala Ştirbate. Cu două luni mai târziu, soţul consilierei, deputatul Petru Ştirbate, care anterior s-a remarcat ca un promotor activ al PLDM la Orhei, a anunţat că părăseşte acest partid.
Ex-preşedintele raionului, Ion Stefârţă, care este şi naş al cuplului Ştirbate, a devenit de curând  preşedinte al fracţiunii PLDM din CR Orhei, inlocuindu-l in această funcţie pe colegul sau de partid, Iurie Siloci.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/67009-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19