Select your Top Menu from wp menus

Iaca este – iaca nu-i! Afişaj ELECTORAL la biblioteca pentru COPII din Orhei /FOTO

Afişajul electoral al unuia din cei 12 candidaţi la funcţia de preşedinte al R.Moldova  a împânzit oraşul Orhei. Bannere publicitare care o înfăţişează pe Inna Popenco, de la MSPR Ravnopravie,  şi care fac agitaţie în favoarea acesteia, au fost amplasate în toate cartierele oraşului,  în cele mai diferite locuri.
Spre sfârşitul săptămânii trecute două bannere mari au apărut şi pe faţada bibliotecii pentru copii ‘Ion Creangă’ de pe strada Renaşterii Naţionale din centrul oraşului.

Luni, 17 octombrie, fiind solicitată în legătură cu amplasarea publicităţii electorale pe instituţia culturală pe care o conduce, directoarea Galina Rînja a relatat că nu cunoaşte cine şi când a afişat bannerele pe doi pereţi exteriori ai bibliotecii. La fel, directoarea spune că nu au fost văzute nici persoanele care au scos acele materiale electorale, dar când au venit la serviciu acestea nu mai erau.

De notat că la mijlocul săptămânii trecute Comisia Electorală Centrală a atenţionat printr-un comunicat de presă că legislaţia electorală intersice amplasarea afişajului electoral inclusiv pe clădirile publice, instituţii de cultură. 

CEC a făcut publice şi rapoartele financiare ale aspiranţilor la Preşedinţie, din care s-a putut  afla că în decurs de două săptămâni pentru promovarea candidatei  Ravnopravie, Inna Popenco, au fost cheltuiţi peste 2 milioane de lei.

  • popenco-bannere-biblioteca-1
  • popenco-bannere-biblioteca-2

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/%ef%bb%bfiaca-este-iaca-nu-i-afisaj-electoral-la-biblioteca-pentru-copii-din-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19