Select your Top Menu from wp menus

A mers la pescuit, dar a ars de viu in automobilul cuprins de flacari

Un tanar, in varsta de 28 de ani, a murit in chinuri groaznice dupa ce masina in care se afla a luat foc. Tragedia a avut loc in zilele de odihna precedente,  pe un câmp din apropierea s. Echimăuţi, raionul Rezina.

In weel-end-ul trecut,  un grup de  persoane din or. Orhei au mers la pescuit  la iazul din  Echimăuţi. Potrivit surselor  din cadrul  Comisariatului de Poliţie Rezina,  la care face trimitere publicatia Cuvintul, pe parcursul zilei bărbaţii au consumat şi băuturi spirtoase.

Tragedia s-a intamplat in noaptea de 25 august,  dupa ce un tanar din grupul pescarilor  a hotarat sa plece cu automobilul  in s. Echimăuţi. Pe drum,  soferul  a pierdut controlul volanului. Automobilul, dotat  cu sistem de alimentare cu gaze, a  ajuns intr-un  şanţ şi s-a aprins momental. Tanarul nu a reusit sa iasa dintre fiarele masinii.

Cazul este anchetat de politie.

sursa: cuvintul.md

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/%ef%bb%bfa-mers-la-pescuit-dar-a-ars-de-viu-in-automobilul-cuprins-de-flacari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19