Select your Top Menu from wp menus

Zvonurile despre cadavrele minorilor, cu organe scoase la Soroca – infirmate de poliţie

În cadrul unei emisiuni televizate la postul local SorTv şeful adjunct al secţiei Ordinea publică din comisariatul de la Soroca, Anatolie Tanasoi a infirmat zvonurile aparute în ultima vreme la Soroca despre faptul că în regiunea podului Bechir au fost găsite mai multe cadavre de minori cu organele scoase.
Reprezentantul poliției spune că aceste informații sunt doar niște zvonuri, deoarece la poliție nu a parvenit nicio astfel de informație.
Declaraţiile au fsot facute în contextul dispariţiei unei minore din satul Parcani, raionul Soroca
Adolescenta de 15 ani a dispărut de acasă la sfârșitul lunii iunie. De atunci, nimeni nu a mai vazut-o și nici nu s-a auzit nimic de ea. Părinții au anunțat poliția, care a efectuat o razie în raion și au găsit mai multe lucruri care îi aparțineau minorei.
Oamenii legii spun că depun toate eforturile pentru a găsi minora. Ei fac apel la populație și îndeamnă pe toți cei care dețin careva informații despre locul aflării fetei să nu ezite și să telefoneze la 902.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zvonurile-despre-cadavrele-minorilor-cu-organe-la-soroca-infirmate-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19