Select your Top Menu from wp menus

Zodiac Chinezesc 2014: Anul Calului de Lemn

Anul Calului este un an incantator pentru toti. Viata va fi agitata si presarata cu aventuri. Oamenii vor descoperi ca sunt nesabuiti, romantici si imprudenti. Un an in care au loc multe promovari. Ne vom simti cu totul minunat mergand la pas cu fermecatorul Cal. Este timpul cand deciziile si proiectele sunt finalizate rapid si cu maxima eficienta. Cuvantul de ordine va fi ACTIUNEA! Totul merge ca pe roate si trebuie sa fiti atenti sa nu va fortati prea tare. Va fi un an binecuvantat, insa obositor. Bucurandu-te si fiind frust in acelasi timp, linistea acestui an va fi platita cu rezervele de energie, de aici si o usoare epuizare. Este un moment bun pentru a face toate ciudateniile la care ai putut visa vreodata. Asculta-ti inima! Vantul se poate schimba continuu, insa odata ce ti-ai ales drumul, urmeaza-ti intuitia. Planificarea, taraganarea si amanarea nu mai trebuie sa existe in vocabularul vostru. Influenta impulsiva a calului coroborata cu increderea de sine vor dicta actiunile si sentimentele in intregime. Tonifiant si regenerativ, neastamparatul Cal va accelera pulsul si va aduce tensiune si stres in viata tuturor. Tempoul Calului este rapid, dispozitia sa este sangvinica, insa inconstanta. Este un an excelent pentru improvizatii si inventii. Fiti cutezatori, indrazneti, socanti, chiar!

Iata cum arata Anul Calului de Lemn pentru fiecare zodie in parte.

Anul Calului pentru Sobolan

Se prevede un an dificil. Trebuie sa fii foarte conservator in evaluari sau in angajarea afacerilor pentru ca acest an te forteaza sa te bucuri mai mult si sa-ti cheltui banii, sau sa te angajezi in procese juridice. Vei fi obligat sa faci datorii si nu iti vei putea recupera banii creditati altora. Afacerile sentimentale nu se vor termina cu bine in acest an.

Anul Calului pentru Bou

Un an zbuciumat si pentru Bou. Vei fi coplesit de afaceri financiare sau de o iubire nefericita si poti suferi un regres in buget sau poti fi implicat in accidente. O stare de suferinta grea poate genera intarzieri neasteptate si te va face incapabil sa onorezi niste angajamente. Cei mai negri nori vor aparea in toamna.

Anul Calului pentru Tigru

Un an foarte fericit si foarte bun. Lucrurile se vor desfaura calm si se prevad promovari si evidentieri. Va fi un an in care Tigrul va face usor rost de bani si chiar va fi capabil sa economiseasca sau sa obtina venituri suplimentare. Vor fi multe serbari si celebrari acasa si vesti foarte bune.

Anul Calului pentru Iepure

Un an bun pentru Iepure, norocul venind din partea unor oameni foarte binevoitori, care vor fi fericiti sa uzeze de influenta lor pentru beneficiul sau. Nu vei fi necajit de scandaluri sau imbolnaviri si de aceea vei fi in stare sa-ti recuperezi pierderile avute. Vei avea mult de calatorit sau vei petrece mult timp in distractii si chefuri.

Anul Calului pentru Dragon

Un an amestecat plin de incertitudini si suprize. Unele vesti te pot supara sau iti pot schimba viata temporar, desi problemele tind sa se rezolve in timp singure. Asta daca nu te incapatanezi sau devii agresiv. Nu va fi usor, mai ales ca vei fi coplesit de griji reale.
Citeste mai mult pe: sfatulparintilor.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zodiac-chinezesc-2013-anul-sarpelui-de-apa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19