Select your Top Menu from wp menus

Zi de manifestatii astazi nu doar la Chisinau, ci si la Orhei

La Chisinau,  primii care au primit avizul Primăriei pentru o acțiune publică sunt simpatizanții PLDM, care se vor strânge în Piața marii Adunări Naționale, împreună cu reprezentanți ai patronatelor și din sindicate.

Tot de 1 mai, dar la orele prânzului comuniștii vor să susțină un al doilea Congres Civic, în scuarul din fața Guvernului, precedat de un mars pe bulevarul   Ștefan cel Mare.

Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova organizează în PMAN un miting în cadrul căruia vor fi exprimate mai multe revendicări adresate Guvernului.

Pe 1 Mai nici Orheiul nu a fost trecut cu vederea in sensul organizarii, in aceasta zi,  a manifestatiilor. Chiar daca fara  concurenta  si suparari de gradul celor din capitala republicii, oricum  centrul orasului Orhei  nu  a ramas fara atentia politicienilor.

Cel putin un partid, cel al Socialistilor, desfasoara astazi un mars al solidaritatii care se va incheia pe piata Vasile Lupu. Participantii la manifestatie, au promis socialistii, vor avea parte si un concert cu artisti  adusi din Chisinau. Despre faptul ca concertul va avea loc vorbeste o impresionanta scena demontabila, instalata inca din ajun in fata monumentului lui Vasile Lupu si, care a ramas peste noapte sub protectia unei agentii de paza private.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zi-de-manifestatii-astazi-nu-doar-la-chisinau-ci-si-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19