Select your Top Menu from wp menus

Zgonea: Susţinem fără rezerve Republica Moldova în parcursul său de integrare europeană

Preşedintele Camerei Deputaţilor din România, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că România susţine fără rezerve R.Moldova în parcursul european şi până la sfârşitul anului Birourile Permanente ale Camerei şi Parlamentului moldovean vor avea o reuniune la Chişinău, în care va fi propus un acord de cooperare.
Valeriu Zgonea a avut o întâlnire cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, în care au avut „o discuţie deschisă” cu privire la susţinerea de care se bucură Republica Moldova în parcursul european din partea României.
El a spus că i-a arătat preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova că angajamentele Guvernului României rămân aceleaşi şi în privinţa gazoductului Iaşi-Ungheni, interconectării energetice, pentru a scădea preţurile şi a crea noi locuri de muncă.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zgonea-sustinem-fara-rezerve-republica-moldova-in-parcursul-sau-de-integrare-europeana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19