Select your Top Menu from wp menus

Zeci de veteranii au protestat în fața reședinței de stat de la Condrița

Mai mulți veterani au protestat astăzi în fața reședinței prezidențiale de la Condrița, unde acum câteva zile Igor Dodon l-a primit pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Veteranii sunt revoltați de faptul că Igor Dodon l-a numit „președintele Transnistriei” pe Krasnoselski și că ar fi pus la cale mai multe înțelegeri obscure, în detrimentul cetățenilor R. Moldova, informează Ziarul Național.

Amintim că Igor Dodon l-a primit, marți, 28 iulie, pe Vadim Kranoselski împreună cu o delegație de la Tiraspol, la vila prezidențială de la Condrița. După întrevedere, care a durat patru ore, șeful statului a anunțat că ar fi ajuns la înțelegeri concrete privind chestiunea telecomunicațiilor, rezolvarea cauzelor penale și a problemelor bancare.

În cadrul întrevederii, Igor Dodon l-a numit pe liderul separatist ”președinte al Transnistriei”. Ulterior, președinția a argumentat că ”expresiile utilizate țin de un context exclusiv protocolar și nu se extind asupra stării politice de facto privind statutul regiunii transnistrene a Republicii Moldova”.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zeci-de-veteranii-au-protestat-in-fata-resedintei-de-stat-de-la-condrita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19