Select your Top Menu from wp menus

Zeci de obiecte interzise ridicate la Penitenciarul nr. 17 – Rezina ca urmare a unei razii inopinate

Pe parcursul zilei de ieri, 16 august, Penitenciarul nr. 17 – Rezina a fost supus unei percheziţii generale inopinate.

Detaşamentul mixt, compus din 24 de colaboratori din cadrul Departamentului Instituţiilor Penitenciare şi ai penitenciarelor dislocate în raza mun. Chişinău, a efectuat un control riguros al tuturor încăperilor penitenciarului: încăperile de locuit, blocurile sanitare, zonele de producere, spitalul de tuberculoză, etc., toate fiind minuţios verificate.

Mai multe telefoane mobile, încărcătoare şi alte piese pentru acestea, cartele SIM, seturi de cărţi de joc, băutura alcoolică au fost depistate şi ridicate din încăperile Penitenciarului nr.17-Rezina, colaboratorii implicaţi în acţiunile de regim demascînd mai multe ascunzişuri.

Toate obiectele depistate au fost ridicate, fiind documentate, ulterior urmînd a fi nimicite conform procedurilor stabilite în acest sens.

Pe seama acestor cazuri, a fost iniţiată o anchetă internă pentru a stabili căile de pătrundere a obiectelor interzise pe teritoriul penitenciarului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zeci-de-obiecte-interzise-ridicate-la-penitenciarul-nr-17-rezina-ca-urmare-a-unei-razii-inopinate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19