Select your Top Menu from wp menus

Zeci de mii de like-uri pentru primele două episoade ale serialului „Lara” cu Iuliana Beregoi

Primele două epiisoase ale serialului ‘Lara’, al cărei eroină principală este Iualiana Beregoi din Orhei, au adunat deja zeci de mii de like-uri. Privitorii de pe Youtube cer ca filmul să continue şi sunt fascinaţi de serialul care este destinat copiilor şi adolescenţilor. Filmul de acţiune ‘Lara’ este un produs al ‘Mixton Movie’ din România, iar într-un alt rol central  se filmează Mihai Ungureanu, un băiat din Chişinău, care s-a remarcat ca un dansator foarte talentat.
Cei doi actori fac naveta la Bucureşti, unde au loc filmările,  şi le promit fanilor că serialul va fi lung, iar cel de-al treilea episod – şi mai captivant decât primele două.
Serialul de acţiune ‘Lara’ povesteşte despre peripeţiile unei adolescente care şi-a pierdut memoria, rătăcindu-se într-o metropolă, fără părinţi sau apropiaţi.
Iuliana  a afirmat  anterior că a rămas încântată de ideea şi conceptul filmului care aparţin managerului său, Cătălin Dascălu, şi că în fiecare lună va apărea câte un  episod nou al serialului „Lara”. Cel de-al treilea este preconizat pentru noiembrie, iar la începutul acestei luni Iuliana promite să lanseze şi o piesă nouă.

Iuliana Beregoi  este elevă la liceul A.Russo din Orhei. La doar   13 ani  şi-a înscris deja la activ faima de artistă şi interpretă a unor piese de succes şi de vloggeriță cu aproape 300 000 de abonaţi la propriul ei canal de Youtube.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zeci-de-mii-de-like-uri-pentru-primele-doua-episoade-ale-serialului-lara-cu-iuliana-beregoi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19