Select your Top Menu from wp menus

Zeci de cetăţeni STRĂINI îşi înregistrează şi îşi desfac căsătoriile la Orhei. Printre aceştia, NIGERIENI şi IORDANIENI

Anual, la Orhei îşi înregistrează căsătoriile zeci de cetăţeni străini. Printre aceştia, persoane din diferite ţări şi de pe diferite continente. Potrivit datelor statistice, Oficiul Stării Civile (OSC)  Orhei a înregistrat în anul 2014 peste 40 de cupluri, cu jumătăţi originare din Europa, Asia, America şi Africa.
Cei mai mulţi cetăţeni străini veniţi să-şi oficializeze relaţia la Orhei sunt din Rusia – 16 la număr. Urmează 11 din România, 10 din Ucraina, 4 din Israel, 3 din Uzbekistan şi 2 din Turcia. A fost înregistrată şi câte o căsătorie cu cetăţeni din Armenia, Italia, Grecia, Canada, SUA, India şi Nigeria.
La acest capitol, Orheiul se situează pe locul 3 în republică, după municipiile Chişinău şi Bălţi, dar pe locuri de frunte se afla şi din cauza căsătoriilor desfăcute cu cetăţenii străini. Statisticile arată că în aceeaşi perioadă la OSC  Orhei au fost înregistrate 7 divorţuri cu cetăţenii străini, printre care şi un iordanian.

cetateni straini casatorii, divorturi
cetateni straini casatorii, divorturi (1)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zeci-de-cetateni-straini-isi-inregistreaza-si-isi-desfac-casatoriile-la-orhei-printre-acestia-nigerieni-si-iordanieni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19