Select your Top Menu from wp menus

Zboruri în Italia cu 85 de euro

Compania Moldavian Airlines a lansat zboruri directe din Chişinău spre trei oraşe din Italia – Roma, Veneţia şi Milano. Preţurile pornesc de la 85 de euro cu toate taxele incluse pentru o călătorie.

Nicolae Petrov, preşedintele companiei „Moldavian Airlines”, a spus că aeronava „Boeing 737″, cu 148 de locuri, este destinată exclusiv flotei din Republica Moldova.

Cele trei zboruri vor avea iniţial frecvenţe de două ori pe săptămână: Chişinău-Roma (Fiumicino) în zilele de marţi şi duminică; Chişinău-Milano (Bergamo) – miercuri şi sâmbătă; Chişinău-Veneţia – luni şi vineri.

Premierul Vlad Filat a anunţat că la 26 iunie, la Bruxelles, va fi semnat Acordul privind Spaţiul Aerian Comun, ceea ce va duce şi mai mult la dezvoltarea acestui domeniu. Prim/ministrul a menţionat că liberalizarea spaţiului aerian este realizată în beneficiul tuturor companiilor aeriene care doresc să opereze din şi spre Republica Moldova.

Vlad Filat a mai anunţat că vineri, 8 iunie, va avea loc şedinţa Consiliului naţional pentru proiectele public-private, în cadrul căreia se va discuta despre proiectele public-private care urmează a fi lansate în R. Moldova, inclusiv cel ce ţine de dezvoltarea infrastructurii Aeroportului Internaţional Chişinău.
sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/zboruri-in-italia-cu-85-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19