Select your Top Menu from wp menus

Yahoo Voice a fost spart de hackeri, care au pus mana pe 450.000 de conturi

Sistemul „Voice” de la Yahoo a primit o lovitura puternica din partea hackerilor care au pus confidentialitatea a sute de mii de clienti in pericol.
Mashable anunta ca Yahoo Voice a fost spart de catre hackeri, iar peste 450.000 de conturi au fost puse in pericol. Sursa citata a reusit sa verifice ce informatii se aflau in acea baza de date, descoperind parole si useri ai serviciului Yahoo! Voice.
Hackerii au postat apoi un mesaj pe internet, dorind sa anunte ca nu au vrut sa ameninte siguranta cuiva ci doar sa transmita un semnal de avertizare.
„Speram ca cei responsabili cu securitatea pentru acest serviciu sa se trezeasca. Aceasta n este o amenintare. Au fost mult mai multe „gauri” exploatate pana acum in serviciile Yahoo! Inc. care au facut mult mai mult rau.”, a fost mesajul postat de hakeri.
sursa:stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/yahoo-voice-a-fost-spart-de-hackeri-care-au-pus-mana-pe-450-000-de-conturi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19