Select your Top Menu from wp menus

Wikileaks: „Roșca poate râde de el“

Pe 17 iulie 2009, ziarul „Flux” a publicat o scrisoare semnată de un tânăr care pretindea că a fost antrenat de către Institutul Republican Internațional (IRI) şi Institutul Național Democratic (NDI) pentru a organizeza revoltele din 7 aprilie.

În articol au fost menționați funcționari NDI şi IRI de naționalitate sârbă, americană şi chiar moldoveni care erau acuzați că activau în numele partidelor liberale și a puterilor internaționale. La nicio o săptămână, Roșca a fost chemat la ambasada. În faţa lui Asif Chaudhry, el a recunoscut că publicarea articolului a fost o eroare gravă, caracterizându-l ca fiind „o falsificare în stil KGB”.

„Cineva de la ziar trebuia să fi fost beat”, mai spunea Roșca, citat de Wikileaks. Dezmințiea a apărut a doua zi pe prima pagină a ziarului, cu titlul: „Un model clasic de dezinformare şi intoxicare”. Americanii au comentat că Roșca este singurul politician cu simțul umorului, capabil să râdă de el însuși.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/wikileaks-rosca-poate-rade-de-el/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19