Select your Top Menu from wp menus

Voronin și Băsescu au pus la cale Unirea in anul 2005? FOTO

Fostul președinte comunist al Republicii Moldova și actualul președinte al României s-au înțeles să înfăptuiască unirea celor două state românești. Cel puțin așa reiese dintr-un mesaj semnat de Traian Băsescu acum șapte ani.

Potrivit Centrului Informației Publice de la Chișinău, incredibila înțelegere ar fi avut loc în cel mai mare oraș vinicol subteran din lume, cel de la Mileștii Mici (Republica Moldova), pe 21 ianuarie 2005.

„La un pahar de vin bun, cu muzică bună și cu sufletul deschis, am stabilit împreună cu Vladimir Voronin că vom lega viitorul țărilor noastre, la fel cum a fost legat trecutul nostru”, se arată într-un mesaj semnat de Traian Băsescu, care se mai păstrează în cartea de oaspeți din Galeriile subterane Mileștii Mici.

Cunoscut pentru viziunile sale pro-rusești, liderul comuniștilor a lansat în ultimii ani acuzații dure la adresa statului vecin.

sursa: adevarul.md

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/voronin-si-basescu-au-pus-la-cale-unirea-in-anul-2005-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19