Select your Top Menu from wp menus

Voronin și-a chemat susținătorii în PMAN. Prezența a fost sub așteptări

Zeci de simpatizanţi ai opoziţiei s-au adunat, la 4 februarie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Membrii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) continuă protestele împotriva Alianţei pentru Integrare Europeană.

Manifestanții s-au adunat în fața Guvernului și au purtat steaguri roșii pancarte cu lozincile: ”Jos guvernații”, ”Jos Alianța”, ”Jos dictatura capitalului”, etc. si cer demisia AIE.Protestatarii, cer dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor anticipate.

Mitingul a durat circa două ore. Liderul comuniştilor Vladimir Voronin a ţinut un discurs de peste 20 de minute în care le-a mulţumit celor din piaţă şi i-a îndemnat să lupte împotriva guvernării. În ultimul an, AIE a mimat alegerea preşedintelui, iar ideea organizării unui referendum constituţional nu este decât o metodă de a trage de timp, a spus Voronin.

El a adăugat că la protestele comuniste s-ar putea alinia şi Comitetul pentru Apărarea Constituţiei şi Democraţiei şi a anunţat că nu vor participa la şedinţele plenare din sesiunea de primăvară-vară 2012.

PCRM promite să scoată în stradă oamenii în fiecare zi de sâmbătă, până în luna mai. Mitingurile vor fi organizate atât în capitală, cât şi în alte oraşe ale ţării.

Săptămâna curentă deputații și susținătorii PCRM au protestat în fața clădirii Procuraturii, Guvernului și în holul clădirii Ministerului Agriculturii.

Autor: TRM

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/voronin-si-a-chemat-sustinatorii-in-pman-prezenta-a-fost-sub-asteptari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19