Select your Top Menu from wp menus

Voronin, reales preşedinte PCRM: „Eşecul partidului – vina trădătorilor”

Vladimir Voronin a fost reales astazi presedinte al PCRM. Decizia a fost luata la congresul formatiunii. La doua zile, dupa ce trei deputati comunisti, inclusiv Vadim Misin, si-au anuntat plecarea din PCRM, discutiile despre tradatori au fost cele mai intense la congres. Esecul PCRM a inceput odata cu tradarile politice, recunoaste astazi Vladimir Voronin.

Subiectul despre asa-zisii tradatori a ocupat o mare parte din mesajul lui Vladimir Voronin adresat participantilor la congres.  Au fost pomeniti toti fostii membri de frunte ai PCRM – Marian Lupu, Vladimir Turcan, Victor Stepaniuc, Igor Dodon, Zinaida Greceanii si mai nou, Vadim Misin.
Mai tarziu, Vladimir Voronin a marturisit totusi ca se astepta ca Vadim Misin sa plece din partid.
Se pare ca liderul comunist a avut multe sa le spuna colegilor sai la congres, intrucat a citit timp de doua ore un raport de activitate, perfectat in limba rusa. Monologul i-a facut pe unii sa atipeasca.
Caldura l-a cam obosit pe liderul comunist. Dupa cateva minute, el si-a scos sacoul, iar pe toata durata raportului se tot stergea cu o batista.
La congresul comunistilor au venit si cativa oaspeti de peste hotare, care i-au adus cadouri lui Vladimir Voronin. Acesta s-a aratat emotionat.
La pranz, participantii la congres au facut o pauza de masa, dupa care discutiile au continuat fara prezenta presei. Comunistii au incetat sa mai vina la sedintele legislativului in ianuarie, motivand ca actualul parlament este nelegitim. Astazi, Vladimir Voronin a declarat ca ar putea sa existe motive pentru care fractiunea PCRM ar putea reveni in Parlamemt.
sursa:protv.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/voronin-reales-presedinte-al-pcrm-esecul-partidului-a-inceput-odata-cu-tradarile-politice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19