Select your Top Menu from wp menus

Voronin: PCRM îşi doreşte conducerea unui şir de instituţii aflate sub control parlamentar

PCRM îşi doreşte funcţii de conducere în mai multe instituţii care se află sub control parlamentar. Despre aceasta a declarat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, la emisiunea „Loc de dialog” de la postul public de radio. Acesta a spus că partidul va delega în mod obligatoriu specialişti pentru ocuparea acestor funcţii. „Să încerce să nu ne ofere aceste funcţii”, a spus Vladimir Voronin, transmite IPN.

El a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba de funcţii de conducere de la Curtea de Conturi, Consiliul Coordonator al Audiovizualului, Consiliul de Observatori al Companiei publice Teleradio-Moldova etc. Totodată, Vladimir Voronin a subliniat că PCRM nu se află la guvernare.

Vladimir Voronin s-a referit şi la implementarea Acordului de Asociere cu UE, menţionând că, din anul 2002, PCRM a început realizarea planurilor de modernizare a ţării. Potrivit lui, Moldova are perspectivă doar dacă se va moderniza conform standardelor europene. „Nu poţi fi în centrul Europei şi să stai cu spatele la ceea ce se întâmplă în Europa”, a subliniat politicianul. Totodată, liderul PCRM a spus că Acordul de Asociere trebuie revăzut şi modificat pe unele aspecte, deoarece nu va fi real de realizat toate prevederile acestuia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/voronin-pcrm-isi-doreste-conducerea-unui-sir-de-institutii-aflate-sub-control-parlamentar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19