Select your Top Menu from wp menus

Vladimir Voronin despre blocajul de la Ministerul Apărării: S-au întâlnit trei cocoși

Președintele Parlamentului, premierul și șeful statului nu trebuiau să ajungă la scandalul legat de numirea ministrului apărării. De această părere este fostul președinte Vladimir Voronin, care a declarat într-o conferință de presă că în situația respectivă „s-au întâlnit trei cocoși”, transmite IPN.

„Aici s-au întâlnit trei cocoși care nu se pot așeza la masă, normal. Și ăsta, pe care voi l-ați ales președinte, îi neconstituțional, și ăsta care-i prim-ministru tot e neconstituțional, pentru că-i numit prin decretul președintelui neconstituțional. Cât de cât este mai în cadrul legii și al Constituției președintele Parlamentului. Să se așeze la o masă, să se înțeleagă ori ca oamenii de stat, ori ca bărbații cu responsabilitate față de țară și față de misiunile pe care și le-au asumat. Să hotărască problema și să nu ajungă la aceste scandaluri”, a declarat politicianul.

Vladimir Voronin consideră că se fac probleme din nimic, iar problemele de importanță majoră sunt neglijate. „Mai multe probleme în Moldova nu sunt. Numai aceasta a rămas – cu ministrul apărării – să ne clarificăm. Mare minister și mare apărare”, a mai spus politicianul.

În altă ordine de idei, liderul PCRM s-a referit și la referendumul de revocare a primarului municipiului Chișinău. Potrivit lui Voronin, oamenii urmau să înțeleagă din start că această persoană nu poate face nimic. PCRM se pronunță pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă. Mai mult, consideră că edilul ar trebuie să-și conștientizeze faptele și să-și prezinte demisia. „Și nu doar referendum, aici trebuie de luat mătură și de măturat toată Primăria, nu doar pe el. Acesta-i incubator de corupție, de mafie, de oameni pe care nu-i duce capul să facă nimic”, a mai spus Vladimir Voronin.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vladimir-voronin-despre-blocajul-de-la-ministerul-apararii-s-au-intalnit-trei-cocosi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19