Select your Top Menu from wp menus

Vladimir Putin invocă într-o convorbire cu Angela Merkel pretinsa blocadă a regiunii transnistrene

În cadrul unei discuţii cu cancelara Germaniei Angela Merkel, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că trebuie luate măsuri pentru a ridica ceea ce el a denumit „blocada” împotriva regiunii transnistrene.
Potrivit biroului de presă al Kremlinului, Putin a mai declarat că autorităţile ucrainene ar trebui să amendeze constituţia pentru a garanta drepturile locuitorilor din diversele regiuni ale ţării.
Duminică, la Chişinău, adjuncta secretarului de stat american Victoria Nuland a respins categoric, la o conferinţă de presă, informaţiile că Ucraina ar bloca Transnistria. Ieri, ambasadorul UE în Moldova, Pirka Tapiola respins şi el categoric zvornurile despre o „blocadă” a regiunii transnistrene.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vladimir-putin-invoca-intr-o-convorbire-cu-angela-merkel-pretinsa-blocada-a-regiunii-transnistrene/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19