Select your Top Menu from wp menus

Vladimir Plahotniuc nu se va mai întoarce în politicul moldovenesc, opinie Citește mai mult:

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, nu se va mai întoarce niciodată în politicul moldovenesc. Acest lucru este imposibil. De această părere este comentatorul politic Anatol Țăranu, exprimată în platoul Publika TV. Comentatorul spune că nu vede cum s-ar întâmpla acest lucru, transmite IPN.

„Nu văd cum. Cine o să-i permită?”, se întreabă Anatol Țăranu. În opinia lui, întrebarea fundamentală acum este ce se va face cu moștenirea lui.

Potrivit comentatorului, faptul că din programul de guvernare al Guvernului Sandu lipsește în totalitate chestiunile ce țin de apărare și securitate națională defel nu este întâmplător. „Ce înseamnă să pui în programul de guvernare sfera securității? Primul lucru pe care trebuie să îl faci în acest compartiment este să indici riscurile și pericolele pentru Republica Moldova. 10 mii de oameni înarmați din stânga Nistrului care nu se supun niciunui drept internațional – iată pericolul militar. Cum poți să scrii asta în programul de guvernare când ai drept partener de guvernare Partidul Socialiștilor care prin definiție trebuie să promoveze Federația Rusă?”, se întreabă Anatol Țăranu.

Directorul Institutului Economiei de Piață, Roman Chircă, referindu-se la programul de guvernare spune că acesta este, mai degrabă, un manifest. Potrivit lui, acesta este cel mai mic ca și volum și a fost scris de persoane diferite, luate din rapoarte publice și activități curente ministeriale. „Noi am delegat o parte importantă a suveranității noastre partenerilor de dezvoltare, iar partenerii au folosit această suveranitate în interesele lor”, a menționat Roman Chircă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vladimir-plahotniuc-nu-se-va-mai-intoarce-in-politicul-moldovenesc-opinie-citeste-mai-mult/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19