Select your Top Menu from wp menus

Vlad Ţurcanu a fost numit purtător de cuvânt al preşedintelui Nicolae Timofti

Redactorul-şef de la Radio Chişinău, Vlad Ţurcanu, a fost numit purtătorul de cuvânt al preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, şi consilier pe domeniul comunicării. 

Vlad Ţurcanu a declarat pentru Info-Prim Neo că se simte perfect pregătit pentru a-şi asuma responsabilităţiile noii funcţii. „Am acceptat pentru că a fost o ofertă foarte bună şi mă simt fericit că mi s-a oferit anume mie”, a menţionat Vlad Ţurcanu. Vlad Ţurcanu a anuţat astăzi că nu va mai putea lucra la Radio Chişinău.

Vlad Ţurcanu s-a lansat în jurnalism în 1992. A prezentat emisiuni la postul TV Moldova 1. În perioada 2001 şi 2004 a lucrat la Radio Europa Liberă. A fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului în 2006-2008, iar în ultimi ani a lucrat redactor-şef la Radio Chişinău.

sursa: info-prim.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-turcanu-a-fost-numit-purtator-de-cuvant-al-presedintelui-nicolae-timofti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19