Select your Top Menu from wp menus

Vlad Filat: ”Țara noastră are nevoie de o presă liberă”

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, premierul Vlad Filat a adus un mesaj de felicitare pentru toți jurnaliștii din R.Moldova, menționând că țara noastră a realizat anumite progrese în promovarea jurnalismului onest, echidistant, însă mai sunt multe de făcut.

”Societatea noastră, antrenată într-un amplu proces de transformări, are nevoie acum de o presă cu adevărat liberă, independentă, care ar informa corect cetăţenii despre importantele procese prin care trecem. Din acest punct de vedere, Guvernul R. Moldova susţine eforturile jurnaliştilor care pun accentul pe profesionalism, dezbateri şi schimburi de idei cu reprezentanţii societăţii civile, pe onestitate şi curaj”, a specificat Vlad Filat.

În același context, oficialul a menționat că libertatea presei uneşte oamenii în jurul principiilor democratice, promovează gândirea independentă, favorizează consolidarea unei societăţi sănătoase, care să acţioneze responsabil şi în cunoştinţă de cauză.

De asemenea, jurnaliștii au fost felicitați astăzi și de Președintele Parlamentului, Marian Lupu, care a rostit un mesaj special chiar la începutul ședintei Parlamentului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-filat-tara-noastra-are-nevoie-de-o-presa-libera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19