Select your Top Menu from wp menus

Vlad Filat şi Angela Gonţa şi-au DESFĂCUT căsătoria

Judecătoria sectorului Râşcani a desfăcut căsătoria dintre fostul premier Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa. Potrivit hotărârii, fetiţa de doi ani a celor foştilor soţi rămâne cu mama. Alte detalii ale procesului, inclusiv despre împărţirea averii, nu se cunosc.

Cererea de divorţ a fost depusă de Filat, care pe 27 iunie a fost condamnat la 9 ani privaţiune de libertate pentru corupere şi trafic de influenţă. El şi-a cerut iertare de la soţie pentru„mizeriile mediatice la care a fost supusă în toată această perioadă de către presa de buzunar, pentru că ei, ca nişte laşi, au decis să lupte nu doar cu mine, dar şi cu familia mea”.

Anterior, prima soţie a lui Filat – Sanda – s-a adresat în judecată pe marginea împărţirii averii. Ca şi fostul soţ, ea s-a recăsătorit la scurt timp după divorţ, luând numele de Sanda Diviricean.

Analiştii nu exclud că divorţurile sunt legate de  dorinţa de a salva o parte a averii de la confiscare

Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu confiscarea averii şi cu interdicţia de a ocupa funcţii publice pe o perioadă de cinci ani, precum şi la o amendă de 60 mii lei. Sentinţa încă nu a intrat în vigoare, căci a fost contestată la Curtea de Apel atât de apărare, cât şi de acuzare.

sursa NFOTAG


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-filat-si-angela-gonta-si-au-desfacut-casatoria/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19