Select your Top Menu from wp menus

Vlad Filat respinge că ar fi implicat în concesionarea Aeroportului şi diminuarea cotei statului în capitalul BEM

Vlad Filat respinge acuzaţiile că ar fi implicat în concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău şi renunţarea statului la cota majoritară în capitalul Băncii de Economii.
Într-un interviu pentru Moldpres acesta a spus că :” declaraţiile pe care le fac unii reprezintă un fals ordinar, nu au nimic în comun cu realitatea. Le-aș sugera celor care vin cu astfel de declaraţii să aducă şi dovezi, deşi, știu bine și eu, şi ei că respectivele acuzații sînt absurde şi neîntemeiate. De aceea, las pe conştiinţa lor aceste speculaţii. Important acum este ca Banca şi Aeroportul să se dezvolte, iar pentru ca lucrurile să fie anume aşa avem instituţii responsabile ale statului. Iar celor ce vin cu speculaţii la această temă, le-aş recomanda să se concentreze pe soluţionarea problemelor cu care se confruntă oamenii, dar nu să se ocupe cu prostii.”

Anterior unii blogeri au postat comentarii potrivit cărora în spatele deciziei statului de a nu participa la majorarea capitalului BEM s-ar afla Vlad Filat. În urma acestei decizii şi-a crescut cota parte o companie din Republica Moldova care ar aparţine imperiului controlat de Ilan Shor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-filat-respinge-ca-ar-fi-implicat-in-concesionarea-aeroportului-si-diminuarea-cotei-statului-in-capitalul-bem/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19