Select your Top Menu from wp menus

Vlad Bilețchi: În parlamentele de la Chișinău și București este necesară prezență politică puternică

În parlamentele de la Chișinău și București este necesară o prezență politică puternică care să fie vocală în abordarea subiectului unirii. Declarația a fost făcută de președintele Organizației „Onoare, Demnitate și Patrie”, Vlad Bilețchi, în cadrul emisiunii „Sfatul Țării” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

„Oricum s-ar face unirea – prin orice modalitate tehnică, diplomatică, politică – aceasta implică voința populației și ea se poate realiza dacă forțele politice își asumă acest mesaj”, a spus Vlad Bilețchi. Activistul a menționat că nu vede nicio forță politică care să fie alături de ODIP în Caravana Unirii și care și-ar asuma acoperirea cheltuielilor.

Totodată, președintele ODIP susține că cele mai mari probleme în cadrul Caravanei sunt lipsa oamenilor și a resurselor financiare. „Am vrea să fim mai mulți, am vrea să fie mai multă lume implicată care să urmărească și să transmită celorlalți ideea unirii”, a spus Vlad Bilețchi.

Caravana Unirii este o acțiune prin care tinerii voluntari din Moldova merg în localitățile din țară pentru a informa populația despre beneficiile Unirii Republicii Moldova cu România. În Caravana Unirii participă în acest an 25 de tineri. Ea se desfășoară de la 1 iulie și va continua până la 13 august curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vlad-biletchi-in-parlamentele-de-la-chisinau-si-bucuresti-este-necesara-prezenta-politica-puternica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19