Select your Top Menu from wp menus

Vizele ar putea fi anulate pentru moldovenii care merg în Israel de la 1 august

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, a avut marţi, 24 iunie 2014, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Statului Israel, Avigdor Liberman, în cadrul vizitei oficiale în Israel.

În timpul întrevederii a fost anunţată decizia de abolire a regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova în viitorul apropiat. Potrivit ministrului Natalia Gherman, autoritățile de la Chişinău apreciază decizia reciprocă a Statului Israel de a aboli cât mai curând regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova, ceea ce va contribui și mai mult la aprofundarea relațiilor bilaterale, în primul rând a celor interumane. La rândul său, ministrul Liberman a precizat că Statul Israel va depune toate eforturile pentru liberalizarea regimului de vize către data de 1 august curent.

Tot în cadrul întrevederii, cei doi oficiali au semnat Planul de cooperare în domeniul medicinii şi sănătăţii pentru 2014-2018.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vizele-ar-putea-fi-anulate-pentru-moldovenii-care-merg-in-israel-de-la-1-august/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19