Select your Top Menu from wp menus

Vitezoman din Șoldănești oprit de un stâlp

A doborât la pământ un stâlp de electricitate, și-a deteriorat mașina și a blocat circulația timp de mai bine de o oră. Aceasta este isprava unui șofer din Șoldănești care a urcat la volan după ce a consumat băuturi tari și s-a deplasat cu viteză excesivă.

Accidentul a avut loc în centrul orașului Șoldănești, pe strada Victoriei. Vitalie Doroșevschi, șoferul aflat la volanul automobilului de model „Mitsubishi”, a pierdut controlul vehicului și s-a tamponat într-un pilon. A fost nevoie de intervenția unui excavator pentru a înlătura stâlpul din calea automobilelor, astfel deblocând circulația.

Mai mult, testele la alcoolemie au arătat că șoferul ar fi consumat băuturi tari, dispozitivul indicând o cifră de câteva ori mai mare decât norma stabilită.

sursa: eurotv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vitezoman-din-soldanesti-oprit-de-un-stalp/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19